Енаслада - Огромно разнообразие от различни видове хранителни продукти и напитки

Здравейте, приятели! Ние сме семейство Грозданови.

 

Нека Ви разкажем малко за нас.

 

 Всичко започна в далечната вече 2006г., когато се зароди идеята за семеен бизнес, а именно Кафе-аперитив и Мини маркет. До реализирането й изминаха години, в които имаше много предизвикателства и трудности. Бяхме се захванали с нещо наистина трудно и сложно, което не разбирахме напълно.

 През 2012г. поради недостиг на средства за да довършим проекта, участвахме в Европейска програма за безвъзмездна финансова помощ на малкия и среден бизнес, заради нея беше създадена и фирма „Стефан Грозданов 2012“ ЕООД, която стана собственик на Кафе-аперитив и Мини маркет „Наслада“. Не получихме така нужното ни финансиране, но това не ни отказа и продължихме напред. Благодарни сме за помощта на наши роднини, близки и приятели, които през тези години ни подкрепяха и подпомагаха.

 Минаха още няколко години, преди да успеем да стартираме Кафе-аперитив „Наслада“ на 15.04.2019г. в с.Горни Богров, не далеч от столицата ни София. С времето получихме одобрението и подкрепата на жителите на селото и в края на същата годината, стартирахме Мини маркет „Наслада“ и продължихме да надграждаме.

 И както всичко вървеше сравнително добре, един месец преди да навършим 1 година, дойде първото пълно затваряне, поради COVID-19 или така нареченият Корона вирус. Точно той ни подтикна да предприемем стъпки, в посока на онлайн магазин. Когато живеем в толкова динамичен, забързан и несигурен свят, би било много по-лесно да се справим с така нужните ежедневни покупки - онлайн.

 В края на 2020г. предприехме риск и започнахме да търсим подходящите хора, на които да възложим създаването на онлайн магазина. Решихме да се доверим на фирма „Уеббилд България“ ЕООД - www.webbuild.bg. Отне ни 10 месеца за да се изгради от нулата и да успеем да качим в сайта известно количество хранителни и нехранителни стоки, с които да стартираме и продължим да разширяваме продуктовата гама.

 Разбира се щом четете това е важно да отбележим, че сме щастливи да Ви кажем Добре дошли и в нашия онлайн магазин www.enaslada.bg, с който имаме за цел да удовлетворим всички Ваши нужди. Нашите продукти са с отлично качество и на достъпни цени. Можете да разчитате на коректно обслужване и внимание към детайла. Вярваме, че ще оцените усилията ни и ще пазарувате с удоволствие и „Наслада“, лесно, бързо и удобно от Вашия дом и офис, от компютър или телефон.

 

Оставаме на Ваше разположение!

 

Пожелаваме Ви приятен престой в www.enaslada.bg!

 

Този сайт използва бисквитки